Hoppa till sidans innehåll

Våra hästar


junior häst

 

Junior - valack - f. 2005 

Stallets gentleman som varit hos oss sedan 2012. Han heter egentligen Prins Cashmir och är mångas favorit. Junior gillar både dressyr och hoppning. 

 

Faxen - valack - f. 2009 

Faxen, eller Driftbrogårds Shadowfax som han egentligen heter, är en ponny med ett bra självförtroende och lite egna idéer. Han älskar att hoppa och är stallets hoppstjärna. Faxen kom till oss 2019.

 

Myntrik - valack - f. 2004

Myntrik är en D-ponny som är av den lite känsligare typen. Han uppskattar om man är lugn och försiktig med honom. Han har tävlat i dressyr och kan rörelser upp till FEI, men är även duktig på att hoppa. Myntrik heter egentligen Tarantino och kom till oss under 2018.

 

Tilda - sto - f. 2000

Tilda är för närvarande det enda stoet av ridskolehästarna och även vår äldsta ponny. Hon har både en tydlig gas och broms och tycker väldigt mycket om att hoppa. Tilda lånar vi av Tanja Couchér och kom till oss under 2019.

 

diego

Diego - valack - f. 2004

Diego är en fjordingkorsning som är lite busig. Hos sin förra ägare var han tricktränad och letar gärna efter mat i händer och fickor, därför är det väldigt viktigt att man ger honom godis eller mat i krubban. Diego kom till oss under 2020 och hans fulla namn är Santana Diego.

 

Diesel - valack - f. 2007

Diesel är en riktigt gosig och mysig kompis, som är duktig på både dressyr och hoppning. Hos sin tidigare ägare tränades han i frihetsdressyr och reds utan både sadel och träns! Diesel kom till oss under 2018 och heter egentligen Cassanova. 

 

Wille

Wille - valack - f. 2011

Wille är en cool och snäll kille som är född på Irland. Han gillar det mesta, speciellt att hoppa, men har lite svårt för avstånd och kan därför hoppa ganska stort. Wille heter egentligen Will-I-Am och kallas både Wille och Willie. Wille kom till oss under 2019.

 

Lucky

Lucky - valack - f. 2008 - 163 cm

Lucky är en irländsk häst som kom till Sverige sommaren 2020. Han är en väldigt snäll häst som älskar att bli ompysslad och är duktig på att hoppa. Lucky har en egen motor och gillar mest att galoppera. Lucky kom till oss under hösten 2020.

 

Basse

Basse - valack - f. 2008

Basse är en väldigt mysig valack som är duktig på både dressyr och hoppning. Han är väldigt snäll och gillar att mysa. Basse vill väldigt gärna göra rätt men är lite känslig och kan tycka att läktaren är lite läskig, men bara ibland. 

Uppdaterad: 11 JAN 2021 10:36 Skribent: Alicia Hedberg

 

facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ridklubben i Grästorp - Ridsport
Box 28
46721 Grästorp

Kontakt:
Tel: 051451817
E-post: This is a mailto link