Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Erik

25 DEC 2017 22:03
Välkommen till oss, Erik! Knappt en månad har gått på höstterminen och Erik känns redan som en i familjen. Här är en hälsning från honom själv - Trevlig läsning!!!
  • Skapad: 25 DEC 2017 22:03

Jag heter Erik Brodin, är född och uppvuxen strax utanför Arvika i Värmland men sedan tio år bosatt i Västergötland och ”inflyttad Grästorpsbo” sedan 2015. Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och i synnerlighet -hästar. Jag började rida hemma på gården på grannens travhästar men började även rida på ridskola tidigt, jag fick min första egna ponny efter mycket tjat när jag var 13 år. Efter grundskolan gick jag tre år på Lilleruds Naturbruksgymnasium med inriktning häst, sen har jag arbetat i lite olika stall och startade upp min egen verksamhet med utbildning för häst och ryttare 2010.  2011-2012 utbildade jag mig till Ridlärare på Biologiska yrkeshögskolan i Skara.  Jag är även utb. Ungdomsledare I-III och Handikappledare steg I. 

Mina egna specialintressen i ridsporten är framförallt Dressyr och Westernridning - som jag tränar och tävlar mycket. Jag brinner för ridningens mångfald i stort och är inte rädd för att ”ta det bästa ur flera världar”. Jag har i dagsläget fyra egna hästar och ett gäng andra smådjur som upptar mycket av min fritid – som ni hör – här har ni en riktig djur- och hästfantast!

Jag ser fram emot att få arbeta hos er på Ridskolan i Grästorp & jag hoppas att vi ses i stallgången eller i manegen framöver !

 

Skribent: Kristina Baldinger
Epost: Adressen Gömd

 

facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ridklubben i Grästorp - Ridsport
Box 28
46721 Grästorp

Kontakt:
Tel: 051451817
E-post: This is a mailto link